Markt 33, 6811 CJ ARNHEM

E-mail: info@foodbartreffen.nl

Telefoon: 026-7506075Foodbar Treffen

Foodbar Treffen is een trendy ingericht restaurant waar je kan genieten van shared dining en van wereldse gerechten met een eigen twist. Onze chefs vermaken zich kostelijk met de mooiste smaken en de beste ingrediënten. Ze laten zich inspireren door de verschillende eetculturen. Kwaliteit vinden we het allerbelangrijkst! Naast het dineren ben je ook van harte welkom voor een borrel. Zo hebben we een fantastische selectie wijnen maar ook gin tonic en cocktails met schepijs. Ook heerlijk als nagerecht!

 

Restaurant

De inrichting omarmd de knusse en intieme uitstraling van de natuur. De bar staat centraal en is omgeven door knusse hoekjes waar je lekker kan zitten en genieten. ’s Winters knus binnen, zomers lekker buiten, op het terras in het zonnetje. Heerlijk genieten met een lekker biertje, wijntje, een heerlijke cocktail of gin tonic!

 

Dineren in Foodbar Treffen

Op onze menukaart staan shared dining plateau's die je lekker met elkaar kan delen. Daarnaast hebben we voor a la carte liefhebbers een mooie selectie van bijzondere gerechten samengesteld waar je zeker van gaat smullen. Kom je er niet uit? Neem dan onze 2 gangen verrassingsmenu, aangepast op uw wensen!